Ammattiin opiskelevan erityisopiskelijan kouluun kiinnittyminen - Löppönen, Tuulikki (2015)
TIIVISTELMÄ Löppönen, Tuulikki. 2015. Ammattiin opiskelevan erityisopiskelijan kouluun kiinnittyminen. Erityispedagogiikan pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden laitos.