Tarina, joka on koettava : narratiivisten tutkimispelien taustat, tarinat ja kerronta - Pesonen, Katariina (2015)
Pro gradu -työssäni tutkin narratiivisia tutkimispelejä, joka on uusi ja vasta vähän tutkittu digitaalisten pelien genre. Tutkielmani on muodoltaan artikkeligradu, joka koostuu kolmesta artikkelista sekä Johdanto- ja Yhteenveto-luvuista.