Naisrugbynpelaajien kokemuksia kehollisuudesta - Sapattinen, Eveliina (2015)
Sapattinen, Eveliina. (2015). Naisrugbynpelaajien kokemuksia kehollisuudesta. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu-tutkielma, 62 s., 3 liitettä.