Kehitysvammaisten aikuisten kestävyyskunnon taso ja muutos ikääntyessä : kahden kävelytestin vertaaminen - Keinonen, Eveliina (2015)
Eveliina Keinonen (2015). Kehitysvammaisten aikuisten kestävyyskunnon taso ja muutos ikääntyessä: Kahden kävelytestin vertaaminen. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yli-opisto, liikuntapedagogiikan pro gradu –tutkielma, 66 s., 3 liitettä.