Fysisk aktivitet i svenskundervisning på högstadiet och gymnasiet - Seppänen, Anna-Maija; Väisänen, Petri (2015)
Tässä tutkielmassa tutkittiin fyysisen aktiivisuuden käyttöä ruotsinopetuksessa yläkoulussa ja lukiossa. Tarkoituksenamme oli selvittää, hyödynnetäänkö liikettä ja liikkumista ruotsin oppitunneilla ja millä tavoin. Lisäksi halusimme saada selville, tukeeko tai kannustaako ruotsin kielen tunneilla käytetty oppimateriaali oppilaita fyysiseen aktiivisuuteen ruotsin opiskelun yhteydessä.