Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen

Bibliographic Details
Main Author: Betancourt, Sonja
Other Authors: Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Mathematics and Science, Kemian laitos, Department of Chemistry, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto, Epäorgaaninen ja analyyttinen kemia
Format: Bachelor's thesis
Language:fin
Published: 2015
Subjects:
Online Access: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/46657
_version_ 1809903298728165376
annif_keywords_txtF_mv imeytyminen terveysvaikutukset brändit nesteet kasvinsuojelu
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p3657 http://www.yso.fi/onto/yso/p15449 http://www.yso.fi/onto/yso/p23851 http://www.yso.fi/onto/yso/p4336 http://www.yso.fi/onto/yso/p8549
author Betancourt, Sonja
author2 Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Mathematics and Science Kemian laitos Department of Chemistry University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Epäorgaaninen ja analyyttinen kemia
author_facet Betancourt, Sonja Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Mathematics and Science Kemian laitos Department of Chemistry University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Epäorgaaninen ja analyyttinen kemia Betancourt, Sonja
author_sort Betancourt, Sonja
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Kemian laitos
faculty_txtF Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
first_indexed 2015-08-20T20:04:29Z
format Kandityö
format_ext_str_mv Opinnäyte Kandityö
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivenn&#xE4;isainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen</title><creator>Betancourt, Sonja</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Mathematics and Science</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Kemian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Chemistry</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Ep&#xE4;orgaaninen ja analyyttinen kemia</contributor><subject type="other">palautusjuoma</subject><subject type="other">palautuminen</subject><subject type="other">kivenn&#xE4;isaine</subject><subject type="other">nesteytys</subject><available>2015-08-20T18:46:32Z</available><issued>2015</issued><type lang="fi">Kandidaatintutkielma</type><type lang="en">Bachelor's thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/46657</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201508202714</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="accesslevel" lang="en">openAccess</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201508202714</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/46657/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201508202714.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201508202714.pdf" type="application/pdf" length="285516" sequence="1"/><recordID>123456789_46657</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_46657
language fin
last_indexed 2024-09-03T10:52:08Z
main_date 2015-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2015
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/46657\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201508202714.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201508202714.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 4031
publication_first_indexed 2015-08-20T20:04:29Z
publishDate 2015
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Betancourt, Sonja Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen palautusjuoma palautuminen kivennäisaine nesteytys
subject_txtF Epäorgaaninen ja analyyttinen kemia
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_46657&index=0&size=large
title Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen
title_full Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen
title_fullStr Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen
title_full_unstemmed Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen
title_short Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen
title_sort kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen
title_txtP Kaupallisten palautusjuomajauheiden kivennäisainepitoisuudet ja niiden vaikutus nesteen imeytymiseen
topic palautusjuoma palautuminen kivennäisaine nesteytys
topic_facet kivennäisaine nesteytys palautuminen palautusjuoma
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/46657 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201508202714
work_keys_str_mv AT betancourtsonja kaupallistenpalautusjuomajauheidenkivennäisainepitoisuudetjaniidenvaikutusnestee