Codes of ethics in the age of sponsored content - Ikonen, Pasi (2015)
Sponsoroitu sisältö ja natiivimainonta ovat uusia mediamainonnan muotoja, jotka ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan. Niiden etiikkaa on tutkittu vähän ja alan normien muotoutumattomuus on nyt tehnyt ajankohtaiseksi uusien eettisten näkökulmien pohtimisen. Varsinkin mainonnan läpinäkyvyys vaatii huomiota.