Oppilaiden erilaiset tarpeet koulun mielekkyyskokemusten näkökulmasta - Vahvaselkä, Mikko (2015)
Vahvaselkä, Mikko. Oppilaiden erilaiset tarpeet koulun mielekkyyskokemusten näkökulmasta. Erityispedagogiikan pro gradu -työ. Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden laitos, 2015. 81 sivua. Julkaisematon.