Opinto-ohjaaja oppilaiden hyvinvointia tukemassa - Parviainen, Jutta (2015)
Parviainen, Jutta. 2015. Opinto-ohjaaja oppilaiden hyvinvointia tukemassa. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos.