Tabletti liikunnanopettajan työvälineenä : viiden liikunnanopettajan kokemuksia taulutietokoneen käytöstä opetustyössä - Karppinen, Mauno (2015)
Karppinen, Mauno (2015). TABLETTI LIIKUNNANOPETTAJAN TYÖVÄLINEENÄ. Viiden liikunnanopettajan kokemuksia taulutietokoneen käytöstä opetustyössä Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 62 s. 1 liite.