Tutkimus pop/jazz- ja klassisen musiikin opiskelijoiden asenteista toisiaan kohtaan - Helske, Elli (2014)
Asenteet ja mielikuvat jäsentävät kokemustamme maailmasta ja samalla ne ovat myös sosiaalista ympäristöämme ja vuorovaikutustamme muovaavia tekijöitä. Tässä tutkimuksessa tutkittiin musiikin ammattiopiskelijoiden asenteita toisiaan kohtaan ja selvitettiin, onko asenteita havaittavissa. Samalla oli olennaista tutkia myös sitä, löytyykö näiden kahden ryhmän välillä eroja ja kartoitettiinasenteiden alkuperää.