Eläkeläisjärjestöjen toiminta sosiaalisen pääoman näkökulmasta - Kähkönen, Merja (2015)
Tutkimuksen tehtävänä on selvittää, millaista toimintaa eläkeläisjärjestöillä on paikallistasolla, maakunnan tasolla sekä valtakunnan tasolla ja kuinka sitova, silloittava ja linkittävä sosiaalinen pääoma näkyvät näillä eläkeläisjärjestöjen toiminnan eri tasoilla.