Kouluun kiinnittymisen muutokset siirryttäessä alakoulusta yläkouluun - Vainio, Anni; Jukko, Miia (2015)
Jukko, Miia ja Vainio, Anni. 2015. Kouluun kiinnittymisen muutokset siirryt-täessä alakoulusta yläkouluun. Erityispedagogiikan pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden laitos.