Fysioterapeuttisen ohjauksen puhetapoja sairaalavaiheessa lonkkaleikkauksen jälkeen - Taskinen, Sirkku (2015)
TIIVISTELMÄ Sirkku Taskinen (2015). Fysioterapeuttisen ohjauksen puhetapoja sairaalavaiheen potilasohjaustilanteessa lonkkaleikkauksen jälkeen. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, fysioterapia pro gradu- tutkielma, 59 sivua, 5 liitettä. Ohjaajat: Arja Piirainen, Jyväskylän yliopisto Marja Arkela Keski-Suomen keskussairaala