”Rakennettu amerikkalaisuus” : semioottinen analyysi Classic American Dinerin ravintolainteriööristä - Heikkilä, Saara (2015)
Tutkielmassani analysoin Jyväskylässä sijaitsevan Amerikka-teemaisen Classic American Diner-ketjuravintolan interiöörin merkkikieltä esimerkkikuvien kautta. Puran interiööriä semioottisesta näkökulmasta Roland Barthesin esittämien kuvan retoriikan analyysin vaiheiden avulla, nostaen kuvista esille ideologioita.