Tietokannat ja versionhallinta - Vahteala, Ville-Pekka (2015)
Tämän tutkielman taustalla on työelämässä havaitut ongelmat tietokantojen rakenteiden ylläpitoon. Tavoitteena on löytää ratkaisumalli, joka mahdollisimman hyvin ratkaisisi havaitut ongelmat. Tietokannan rakennetta muokkaavien SQL–lauseiden järjestelmällinen tallentaminen version hallintaan näyttää ratkaisevan ongelmia, vaikkakin rinnakkaisen kehitystyön osalta kaikkia ongelmia ei saaturatkaistua.