Olipa kerran organisaatio : portfoliogradu organisaatiotarinoiden ihmeellisestä maailmasta - Hyvärinen, Miia (2015)
Työn tarkoituksena on esitellä sekä muodoiltaan että käyttötavoiltaan erilaisia organisaatiotarinoita ja niiden rakentumista. Tavoitteena on antaa käytännön vinkkejä ja apua organisaatiotarinan konkreettiseen rakentamiseen ja hyödyntämiseen, erityisesti viestinnän ammattilaisille mutta myös muille yhteisöviestinnästä ja organisaatiotarinoista kiinnostuneille.