Heuristiikkojen käyttö hyvien toteutuksien löytämiseksi peleistä - Porokuokka, Iida (2013)
Tutkimuksen tavoitteena oli soveltaa peliarviointimenetelmiä hyvin to- teutettujen elementtien löytämiseksi peleistä. Menetelmäksi valittiin heuristinen ar- viointi. Esimerkkipeliksi valittiin Dota 2. Esimerkkipelin arviointiin ei löytynyt so- pivaa heuristiikkakokoelmaa. Tämän takia muodostettiin uusi kokoelma poimien heuristiikkoja kolmesta eri peliheuristiikkakokoelmasta. Tuloksina löydettiin useita hyviä toteutuksia Dota 2:sta.