YouTube-laulajien motiivitekijät fenomenologisesta näkökulmasta tarkasteltuna - Nurmi, Mataleena (2015)
Yksi YouTube‐videonjakopalvelun mukanaan tuoma ilmiö on YouTube‐laulajat, jotka kuvaavat lauluesityksensä kameralle ja lataavat sen sitten palveluun. Nämä yksinkertaiset videot ovat olleet ensimmäinen askel muutamien suurien laulajatähtien uralle. Tämän tutkimuksen tavoitteena on selvittää, mitkä motiivitekijät ovat YouTube‐laulajien toiminnan taustalla, kun he julkaisevat esiintymisvideoitaan kaikkien nähtäville.