Tweeting God, guns and the constitution : the online impression management and political branding of Sarah Palin - Räsänen, Elina (2015)
Sosiaalisen median, kuten Twitterin käyttö on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina ja muuttanut kielenkäyttöämme, sekä viestintätapojamme. Sosiaalinen media identiteetin ja vallan välineenä onkin jo ilmiö esimerkiksi amerikkalaisessa poliittisessa mediassa.