Toimeentulotukipäätösten tietolähteet - Kytövaara, Päivi (2015)
Toimeentulotukipäätökset ovat hyvin intertekstuaalisia muiden virkatekstien tapaan. Ne ovat osa tekstiketjua, johon kuuluvat päätöstä edeltävät sekä sen jälkeen tulevat tekstit ja kielenkäyttötilanteet. Toimeentulotukipää-töksissä nämä tekstit ja tilanteet toimivat usein tietolähteinä – niiden pohjalta päätös kirjoitetaan.