Päiväkodin varajohtaja johtajan työparina - Mykrä, Eveliina (2015)
Tiivistelmä. Mykrä, Eveliina. 2015. Päiväkodin varajohtaja johtajan työparina. Varhaiskasvatustieteen pro gradu-tutkielma. Kasvatustieteiden laitos. Jyväskylän yliopisto. 62 sivua + liitteet.