Lukiolaisten osallistumisen motiivit ja kokemukset Vanhat Tanssit -kurssista ja -tapahtumasta - Kanerva, Mirka (2015)
Mirka Kanerva 2015. Lukiolaisten osallistumisen motiivit ja kokemukset Vanhat Tanssit - kurssista ja -tapahtumasta. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 76 sivua, 5 liitettä.