Tieteellinen ja tieteeseen perustuva tieto kuntoutusalan opetussuunnitelmissa ja ammattilaisten puheessa - Parikka, Eemeli (2015)
Tieteellinen tieto on systemaattista ja tutkimukseen perustuvaa. Terveystieteisiin ja kuntoutuksen alalle on vakiintunut näyttöön perustuva käytäntö, jossa toiminta perustellaan käyttäen parasta mahdollista tutkimusnäyttöä. Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin tieteeseen perustuvan tiedon näkymistä kuntoutuksen alan opetussuunnitelmissa sekä tieteellisen tiedon ilmentymistä kuntoutuksen alan ammattilaisten puheessa.