Decadence Comics 2003-2015 : a case study of a contemporary underground comics collective - Tulonen, Urho (2015)
Tapaustutkimus vuonna 2003 perustetusta itsenäisestä vaihtoehtosarjakuva kollektiivista. Tutkielma käsittelee kollektiivin historiaa, rakennetta, luovaa tuotantoa, toimijuutta sekä sen kulttuurista dispositiota.