Vanhempien kokemuksia perheiden arjesta 24/7-yhteiskunnassa - Ylönen, Petra (2015)
Tässä pro gradu –tutkielmassa selvitettiin tyypillisinä ja epätyypillisinä työaikoina työskentelevien vanhempien kokemuksia perheiden arjesta. Aiheen tutkiminen on tärkeää, koska aikaisempi tutkimustieto perheiden arjesta suomalaisessa 24 tuntia avoinna olevan yhteiskunnan kontekstissa on vähäistä. Vuorokauden ympäri auki oleva yhteiskunta koskettaa yhä useampia perheitä ja niissä eläviä vanhempia ja lapsia.