Sisältöstrategia sidosryhmälähtöisen verkkoviestinnän työkaluna : tulkitseva käsitetutkimus sisältöstrategian merkityksistä - Rahkonen, Sonja (2015)
Digitalisoituminen on muuttanut viestintäympäristön dynamiikkaa tavalla, joka luo uusia haasteita organisaatioiden verkkoviestinnälle. Verkkoviestinnästä on tullut osa arkipäiväämme. Käyttäjät eivät vain kuluta sisältöä, vaan myös jakavat ja tuottavat sitä itse yhä enemmän. Organisaation sidosryhmien tavoittaminen verkossa ei ole välttämättä aivan yksinkertaista. Viime vuosina viestinnän ja markkinoinnin trendisanaksi erityisesti verkkoviestinnän kontekstissa on noussut uusi sisältöstrategian käsite. Käsitettä on kuitenkin tutkittu varsin vähän. Tämän tutkimuksen tavoitteena onkin selvittää, mitä sisältöstrategia on ja millaisia merkityksiä sille annetaan erityisesti organisaation verkkoviestinnän ja sidosryhmälähtöisyyden näkökulmista. Näkökulmia rakennetaan kuvailevan tulkitsevan käsitetutkimuksen keinoin.