Yksilöllisesti muotoiltujen pohjallisten vaikutus kävelyn ja juoksun kinematiikkaan sekä kinetiikkaan ylipronatoivilla miehillä - Kosonen, Jukka (2015)
Jukka Kosonen (2015). Yksilöllisesti muotoiltujen pohjallisten vaikutus kävelyn ja juoksun kinematiikkaan sekä kinetiikkaan ylipronatoivilla miehillä. Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, Pro gradu -tutkielma, 51 s.