Sovellustason palvelunestohyökkäysten havainnointiin ja torjumiseen käytettävät menetelmät ja teknologiat - Karjalainen, Joonas (2015)
Tutkielmassa tarkastellaan sovelluskerroksiin kohdistuvien palvelunestohyökkäysten tunnistamiseen ja torjumiseen käytettäviä menetelmiä ja teknologioita.