Tietoturvan parhaat käytänteet ohjelmistokehityksessä - Hjelt, Touko (2015)
Parhaat käytänteet tarjoavat tehokkaan tavan välittää tärkeää tietotaitoa tietoteknisiä sovelluksia kehitettäessä. Ne soveltuvat hyvin myös tietoturvaratkaisujen periaatteiden välittämiseen. Tässä tutkielmassa tarkastellaan tietoturvan parhaita käytänteitä sovelluskehityksessä, ja muodostetaan yksi mahdollinen kokoelma parhaita käytänteitä, joilla pyritään takaamaan tietoturvan onnistunut implementointi ohjelmistokehityksen elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Sen jälkeen perehdytään myös parhaiden käytänteiden mahdollisiin sudenkuoppiin, sekä parhaiden käytänteiden ja innovatiivisuuden väliseen rajankäyntiin.