Multithread concurrency in a single thread environment - Pallari, Jaakko (2015)
On olemassa kasvava tarve saada sovellukset toimimaan yhdenaikaisesti. Sovellukset voidaan rakentaa noudattamaan reaktiivista tyyliä yhdenaikaisuuden avustamiseksi. Elm ohjelmointikieli tarjoaa keinon rakentaa sovelluksia korkeatasoisella reaktiivisella tyylillä, funktionaalisella reaktiivisella ohjelmointityylillä. Elmin pääasiallinen kohdeympäristö on WWW-selain, jossa on rajoittunut tuki yhdenaikaisille rakenteille. Tästä johtuen myös Elmin tuki yhdenaikaisuudelle on rajoittunut. Tässä tutkielmassa esitämme ratkaisun Elmin yhdenaikaisuuden tehostamiseksi laajentamalla WWW-selainten yhdenaikaisuuskeinoja.