Persoonallisuuden ja käden puristusvoiman yhteys keski-iässä - Kekäläinen, Tiia (2015)
Tiia Kekäläinen (2015). Persoonallisuuden ja käden puristusvoiman yhteys keski-iässä. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, gerontologian ja kansanterveyden pro gradu -tutkielma, 41 s.