Salibandypelaajan suorituskykyprofiili ja muutokset sarjakauden aikana - Kainulainen, Janne (2015)
Janne Kainulainen (2015). Salibandypelaajan suorituskykyprofiili ja muutokset sarjakauden aikana. Valmennus- ja testausoppi, pro gradu -tutkielma, Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, 78 s.