YleX-kanavalla soitetun musiikkitarjonnan monipuolisuus vuosina 2004 ja 2014 - Tallgrén, Helleka (2015)
Tutkimus selvittää, miten YleX-kanavalla soitetun musiikkitarjonnan monipuolisuus on muuttunut, kun verrataan vuosia 2004 ja 2014. Tutkimusta pelkästään Ylellä soitetun musiikin monipuolisuudesta ei ole tehty aikaisemmin,varsinkaan näin pitkällä aikavälillä.