Facebookin tietoturvasta - Tuusa, Pekka (2015)
Tämä työ sai alkunsa, kun kiinnostuin Internetin tietoturvasta Edward Snowdenin paljastusten myötä. Aluksi selvitän käsitteet sosiaalinen media ja tietoturva. Sitten yhdistän nämä käsitteet, tutkien sosiaalisen median tietoturvaa Facebookin tapauksessa. Esittelen tutkimuslähteiden valossa ilmenneitä keskeisempiä turvallisuusuhkia, jotka liittyvät Facebookiin ja vaikuttavat käyttäjien yksityisyyteen ja tietoturvaan. Tietoisuuden lisääminen mahdollisista uhista osoittautui parhaaksi keinoksi niiden torjunnassa.