Asiakasuskollisuus digitaalisissa palveluissa - Norismaa, Kasperi (2015)
Tämä tutkielma on kirjallisuuskatsauksena toteutettu kandidaatintutkielma, jossa tutustutaan digitaalisten palveluiden asiakasuskollisuuteen. Tutkielmas-sa etsitään kirjallisuuskatsauksen avulla asiakasuskollisuuden ilmenemismuo-toja digitaalisissa palveluissa ja asiakasuskollisuuden aikaansaavia tekijöitä. Lisäksi tutkielmassa tutkitaan tärkeimpiä informaatioteknologian kehityskohteita, jotka ovat mahdollistaneet digitaalisten palveluiden kehittämisen ja ovat samalla olleet mukana muuttamassa tuotekeskeistä taloutta kohti palvelukeskeisyyttä.