Promoting usability in software development Scrum projects - Hänninen, Juha (2015)
Käytettävyyttä pidetään usein itsestäänselvyytenä ohjelmistokehityksessä eikä se saa sen vuoksi aina tarvitsemaansa huomiota. Käytettävyyden hyödyt ovat kehittäjille usein epäselviä, minkä vuoksi sen merkitystä on vaikea ymmärtää. Erityisesti ketterissä Scrum-projekteissa, joissa aikaa on rajoitetusti, käytettä-vyys saatetaan helposti jättää pois koska se ei tunnu tärkeältä.