Pelillistämisen vaikutus motivaatioon - Takala, Niko (2015)
Tässä työssä tehdään kirjallisuuskatsaus pelillistämisestä tehtyihin tutkimuksiin, artikkeleihin ja aihetta käsitteleviin verkkosivuihin. Pääaiheena on pelillistämisen vaikutus yksilön motivaatioon. Tavoitteena on tutkia, mitä kaikkea aiheesta on kirjoitettu sen jälkeen, kun siitä kehittyi viimeisen vuosikymmenen suurimpia ilmiöitä.