The Time Machine : a material package for using fiction in foreign language teaching - Ahokas, Susanna; Lammi, Mesimaaria (2015)
Oppimateriaaleja kaunokirjallisuuden käyttöön lukion vieraan kielen opetuksessa on ollut tarjolla niukasti. Kaunokirjallisuuden lukeminen vieraalla kielellä tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden oppia kieltä hauskalla ja mielekkäällä tavalla formaalin opetuksen ulkopuolella, joten sitä opetukseen soveltavalle materiaalille on selvästi tarvetta. Materiaalia, jossa harjoitetaan monipuolisesti jokaista neljää kielitaidon osa-aluetta (lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen, kuunteleminen) on myös suhteellisen vähän saatavilla.