Kansainvälistymisosaaminen fysioterapian koulutusohjelmissa - Kapella, Afrisa (2015)
Afrisa Kapella (2015). Kansainvälistymisosaaminen fysioterapian koulutusohjelmissa. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, Fysioterapian pro gradu -tutkielma, 52 s., 2 liitettä.