From ́Hi man ́ to ́Hey bro ́: the use of lexicon in television series - Veteläinen, Elisa (2015)
Kielet ovat alttiina muutokselle kaiken aikaa ja muutos voi tapahtua monella eri osa-alueella. Jatkuvaa muutosta on vaikeaa tarkkailla ja kielen muutokset huomataankin usein retrospektiivisessä tarkastelussa. Tietokonepohjaiset korpukset ovat kuitenkin mahdollistaneet viimeaikaisen ja jatkuvan muutoksen tutkimisen suuren ja helposti saatavilla olevan aineiston avulla.