WordPress-teeman tekemisen tehostaminen Bootstrapin avulla - Dahlqvist, Ann-Marie (2015)
Bootstrapia kritisoidaanWordPress-teeman teon tehostajana, koska sen tieto- ja koodirakenteet eroavat WordPressin vastaavista. Silti sitä käytetään hyvin yleisesti teemojen pohjana. Tutkielman tavoitteena oli selvittää, tehostaako se silti teeman tekoprosessia. Vaikka Bootsrapin yhdistäminen teemaan tuottaa hieman ylimääräistä työtä, sen käyttö tehostaa teeman responsiivisuuden toteuttamista merkittävästi.