Are daily activity patterns altered between days with and without exercise for fitness? - Tikka, Kaija (2015)
Kaija Tikka (2015). Onko päivittäisessä kokonaisaktiivisuudessa eroja liikunta- ja lepopäivien välillä? Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, pro gradu –tutkielma, 55 s., 1 liite.