Parents' satisfaction on the quality of education and care in Qatar-Finland International School - Virtanen, Anna; Runtti, Soile (2015)
Suomalaisella koulutusjärjestelmällä on hyvä maine maailmanlaajuisesti. Sen seurauksena suomalaiseen osaamiseen kohdistuu yhä kasvava kysyntä kansainvälisillä markkinoilla ja koulutuksesta on tullut kilpailukykyinen vientituote. Suomalaista koulutusvientiä edustaa syksyllä 2014 Qatariin perustettu Qatar-Finland International School. Tämän tutkielman tarkoituksena on kartoittaa vanhempien tyytyväisyyttä koulun toiminnan laatuun.