B-SM jääkiekkoilijoiden koettu motivaatioilmasto, tavoiteorientaatio, koettu pätevyys ja intentio sekä niiden yhteydet pelaajien viihtymiseen lajissaan - Taruvuori, Teemu; Parkkola, Petteri (2015)
TIIVISTELMÄ