Alaraajavammojen esiintyvyys salibandyssa ja koripallossa : kuvaileva retrospektiivinen poikittaistutkimus - Riekkinen, Mari (2015)
Mari Riekkinen (2015). Alaraajavammojen esiintyvyys salibandyssa ja koripallossa: kuvaileva retrospektiivinen poikittaistutkimus. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, (Liikuntalääketiede), pro gradu -tutkielma, 52 s, 2 liitettä.