"The woman that we all need" : Kate Bush in the eyes of American fans - Nyman, Sara (2015)
Populaarimusiikin fanittaminen on yksi jokapäiväisistä ilmiöistä länsimaisessa kulttuurissa ja yhteiskunnassa. Kate Bush, brittiläinen muusikko, jonka ura on kestänyt yli kolme vuosikymmentä, on saavuttanut vankan fanipohjan ympäri maailmaa. Yhdysvaltalaisten Kate Bush -fanien ajatellaan kuitenkin olevan harvinaisia, sillä Bush ei ole saavuttanut Yhdysvalloissa musiikillisesti samanlaista asemaa kuten vaikkapa Euroopassa.