“Kun pääsee irti pulpetista, niin kummasti asiat menevät paremmin perille”: teachers' perspectives of effective teaching strategies for students with foreign language learning difficulties - Ryösä, Helmi (2015)
Inklusiivinen opetus on yleistymässä suomalaisissa kouluissa myös vieraan kielen tunneilla. Oppilaiden hyvin erilaiset taitotasot luovat opettajalle haasteen toteuttaa kaikille sopivaa opetusta samassa tilassa. Lisäksi erilaiset oppimisvaikeudet tulisi ottaa huomioon opetusta suunniteltaessa ja toteuttaessa.