Explaining information security behavior : case of the home user - Rantonen, Kimmo (2014)
Tässä pro gradu – tutkielmassa tutkittiin kotikäyttäjien tietoturvakäyttäytymis- tä. Mitkä tekijät vaikuttavat tietoturvakäyttäytymiseen, miksi tiettyjä suojakei- noja omaksutaan ja toisia sivuutetaan? On väitetty että kotikäyttäjät voivat olla uhka niin itselleen, muille kuin koko kyber- infrastruktuurille. Tutkielmassa hyödynnettiin kirjallisuuskatsausta sekä haastatteluja vastausten saamiseksi.