Suomen kielen ja suomenkielisen terminologian asema tietotekniikan asiantuntijoiden arjessa - Keränen, Tuula (2015)
Tutkielman aiheena on selvittää millaisessa asemassa suomen kieli on tietotekniikan alalla asiantuntijoiden mielestä. Tutkimusta aiheesta ei ole nähdäkseni tehty tästä näkökulmasta ollenkaan. Aiheen selvittäminen auttaa myös arvioimaan, onko suomen kielen asema uhattu tietotekniikan alalla, tai tarvitseeko koulutusta muuttaa jollain tavalla vastaamaan paremmin työelämän vaatimuksia.